NAV VESTRE TOTEN

STED: RAUFOSS
OPPDRAGSGIVER: VESTRE TOTEN KOMMUNE
KONTAKTPERSON: KNUT REITEN
BRUTTO AREAL: 1500 M2
STATUS: FERDIG 2009
ROLLE: ARK / PGL

FOTO: KONTUR AS

BESKRIVELSE: 

Vestre Toten Rådhus består rådhuset, kulturhuset og utomhusanlegg og er et meget helhetlig og tidstypisk anlegg av god kvalitet. Nybygget for NAV er et selvstendig element i denne helheten. KONTUR har valgt et selvstendig arkitektonisk uttrykk, tilpasset helheten ved hovedform, takform og materialbruk, der flammet, rød tegl i utvendig fasade sammen med hovedform er det viktigste elementet for samhørighet med eksisterende anlegg.

Nybygget er organisert med åpne brukerarealer primært samlet på plan 0. Ansattes kontorarealer ligger i plan 1. En vestibyle over to plan knytter lokalene sammen i en åpen luftig sone.

kontur-logo-veldig-høy-stolpe low.jpg